Denmark

Novozymes bioteknologiske løsninger skaber en bedre verden - og du kan være med til at gøre en forskel. Hos Novozymes tilbyder vi dig en karriere med fokus på innovation, bæredygtighed og et fælles mål.

Novozymes blev grundlagt i Danmark, og det er her vores hovedkontor ligger i dag. Det betyder at vi her har medarbejdere ansat indenfor langt størstedelen af vores forretningsfunktioner. Ca. 40% af alle vores medarbejdere er i Danmark, fordelt på 3 geografiske lokaliteter.
 
I Bagsværd ligger vores hovedkontor, og her ligger størstedelen af vores Research & Development, som er et bærende element i vores succes. Her arbejder nogle af de bedste forskere og laboranter på kontinuerligt at udvikle innovative bioteknologiske løsninger sammen med vores kunder. Derudover har vi også vores primære afdelinger for business development, salg, marketing, indkøb, supply chain, finans, customer solution, kommunikation og HR.
 
I Kalundborg og København N har vi vores produktionsfaciliteter som er drevet af vores dygtige teams af ingeniører, produktionsledere, projektledere, operatører, teknikere og laboranter.
Vi lever af innovation i alle aspekter af vores forretning, og er altid på udkig efter talenter der kan bidrage til vores succes. Måske er det dig?
 

Novozymes Danmark

Krogshøjvej 36
2880 Baggsværd
Tlf: 44460000

 

 
ETF_logo_STIFTENDE_hvid_graaTopEmp-Color-Web-2015_small