Engineer the future

Novozymes er stiftende partner i initiativet Engineer the Future, da vi som virksomhed og samfund har brug dygtige ingeniører nu og fremadrettet.

Hos Novozymes spiller ingeniører en essentiel rolle i vores succes. Ingeniører og andre med naturvidenskabelig baggrund skaber vækst, job og fremtidens løsninger. Derfor har både Danmark og Novozymes brug for flere og dygtige ingeniører.

 
Sammen med en række danske organisationer, uddannelsesinstitutioner og andre virksomheder har Novozymes lanceret Engineer the Future, en kampagne, der skal sætte fokus på vigtigheden at uddanne ingeniører – for at sikre fremtidens vækst, velstand og arbejdspladser i Danmark. Nylige undersøgelser viser at hvis ikke flere unge vælger en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse, vil vi i 2020 mangle op mod 30.000 ingeniører i Danmark. 
 
Engineer the future kampagnen kører fra 2014-2016, og har 2 primære indsatsområder:
  • At forbedre fagets omdømme så flere unge vælger de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser. Bla. bliver Ingeborg fra Novozymes bliver brugt som eksempel på hvordan man kan forbedre verden som ingeniør.
  • At øge fokus på teknologi i Danmark. En undersøgelse fra analyseinstituttet Eurobarometer viser at kun få danskere ser muligheder og behov for at finde løsninger gennem teknologi og naturvidenskab. Den samme tendens går desværre igen hos beslutningstagerne.
For mere information om Engineer the Future se denne video eller besøg kampagnesites her
 
ETF_logo_STIFTENDE_hvid_graa