Elever i Novozymes

Vil du vide noget om bioinnovation? Og ønsker du at gøre en forskel, mens du bliver udfordret og lærer noget? Novozymes tilbyder et elevforløb med fokus på kompetenceudvikling, et stærkt netværk og godt arbejdsmiljø.

_LS_2076Du vil blive en integreret del af firmaet og af den specifikke afdeling, du arbejder i – og du vil arbejde side om side med dygtige kollegaer med vidt forskellig ekspertise. Vi vil sikre, at du bliver udfordret med forskellige opgaver, som støtter din udvikling og giver dig kompetencer, som vil gøre dig attraktiv på arbejdsmarkedet. Vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse som elev i Novozymes og en række elementer i uddannelsesforløbet sørger for dette:

Elevvejleder

Din vejleder vil udarbejde en uddannelsesplan og vil være din kontaktperson i elevperioden. Hvis din uddannelse foregår i forskellige afdelinger, vil du have en vejleder i hver afdeling.

_LS_2468

 

Et stærkt netværk

Novozymes har en stærk netværkskultur, så du vil få mulighed for at udvide dit netværk i det omfang, du ønsker. Ikke bare blandt eleverne, men på tværs af hele firmaet. Dine daglige opgaver og ansvarsområder vil give dig adskillige chancer for at opbygge relationer, og du vil møde andre elever ved faglige og sociale arrangementer som en del af elevprogrammet.

Løn og personalegoder

Som elev vil du få en konkurrencedygtig løn og adgang til et stort udvalg af personalegoder. Du kan bruge vores fitness center og få mulighed for at leje feriehuse til favorable priser – bare for at nævne nogle få eksempler.

Kvalifikationer

Vores elevuddannelser kræver eksamen fra dansk handelsskole, teknisk skole eller laborantskole. Kvalifikationer er anført under beskrivelse af hver specifik elevuddannelse.

Ansættelsestidspunkt

Alt efter elevtype ansætter vi til start februar/marts/april og september/oktober. Følg med på Novozymes’ job website, hvor stillingerne vil blive slået op.