Administrationselev

– søg fremtidsmuligheder i udadvendt job

​Adgangskrav: HHX, eller HGS
Elevtid: 2 år
Skoleophold: 7-9 uger på handelsskole
Eksamen: Fagprøve
Arbejdssted: Bagsværd

ERC_admHvem er du?

Du er selvstændig, initiativrig og pligtopfyldende og har lyst til at arbejde i team. Det er vigtigt for os, at du hurtigt kan omstille dig til en ny arbejdsdag i en organisation, der aldrig står stille. Det kan være en fordel, hvis du har erfaringer fra job, rejser eller lignende.

Hvad laver en administrativ medarbejder?

En administrativ medarbejder i Novozymes arbejder for eksempel i en marketing-, kommunikations-, indkøbs- eller personaleafdeling. Alt efter afdeling har man spændende og selvstændige opgaver som at arrangere lanceringer af nye produkter, have ansvar for indkøb, opdatere firmaets website eller være med til at ansætte nye medarbejdere. Til daglig har man mange administrative udfordring er såvel som rutineopgaver. Man har kontakt til kolleger, kunder og leverandører, og da vi er en virksomhed med aktiviteter i hele verden, har man brug for sine engelskkundskaber.

Hvordan er uddannelsen?

Som administrationselev i Novozymes kommer du rundt i flere forskellige afdelinger i løbet af din elevtid, for eksempel marketing-, indkøbs- eller personaleafdelingen.

Du bliver tilknyttet en elevvejleder, som udarbejder en uddannelsesplan og sørger for opfølgning på din uddannelse.

Vi støtter din videreuddannelse, så du for eksempel kan tage Akademiuddannelsen. Der er også mulighed for at komme på et kursus i engelsk, personlig effektivitet og meget andet.

Novozymes har mange elever, så dit netværk bliver stort. Flere gange om året mødes du med de andre elever til både faglige og sociale arrangementer.

Hvad er dine fremtidsmuligheder?

Som udlært kontorassistent kan du efter interesse søge stillinger som personaleassistent, indkøbsassistent og marketingsassistent mv., enten i Novozymes eller i andre virksomheder. Du kan også bruge din kontoruddannelse som grundlag for videre studier.