​Økonomielev

– skab resultater, der tæller

Adgangskrav:  HHX eller HGS
Elevtid:   2 år
Skoleophold:  7-9 uger på handelsskole
Arbejdssted:  Bagsværd
_LS_4047ny

Hvem er du?

Du er pligtopfyldende, detaljeorienteret og har interesse for at arbejde med tal. Det er vigtigt for os, at du hurtigt kan omstille dig til en ny arbejdsdag i en organisation, der aldrig står stille. Det kan være en fordel, hvis du har erfaringer fra job, rejser eller lignende.

Hvad laver en økonomiassistent?

Som økonomiassistent er du med til at sørge for, at Novozymes altid er i økonomisk topform. Som medarbejder i en af vores økonomiafdelinger arbejder man med forskellige aspekter af virksomhedens økonomi som for eksempel:

  • Kreditor-, debitor- og driftsbogholderi
  • Løn
  • Økonomi og planlægning
  • Investeringsovervågning

Hvordan er uddannelsen?

Som økonomielev indgår du i et rotationsforløb med flere økonomielever. Rotationen gør, at du kommer rundt i alle afdelinger lige fra bogholderi til investering. Desuden er det muligt for dig at deltage i tværfaglige projekter, hvor du kan bruge din viden fra de afdelinger, du har været i. Du bliver tilknyttet en elevvejleder, som udarbejder en uddannelsesplan og sørger for opfølgning på din uddannelse. Vi støtter din videreuddannelse, så du for eksempel kan tage HD eller Akademiuddannelsen. Der er også mulighed for at komme på kursus i engelsk, Excel og meget andet. Novozymes har mange elever, så dit netværk bliver stort. Flere gange om året mødes du med de andre elever til både faglige og sociale arrangementer.

Fremtidsmuligheder?

Som udlært kan du søge stilling enten i Novozymes eller i andre virksomheder. Du kan også bruge din uddannelse som grundlag for videre studier.