Praktik og erhvervspraktik

Vi tilbyder praktikforløb på videregående uddannelser og erhvervspraktik for folkeskoleelever.

Praktik

Vi tilbyder praktikforløb for studerende på videregående uddannelser, f.eks. ingeniørstuderende, maskinmesterstuderende m.v. der som et led i deres uddannelse, skal i virksomhedspraktik.
 
Du er velkommen til at sende os din forespørgsel om at komme i praktik via collaboration@novozymes.com. Vi forsøger derefter at finde de rette afdelinger for din henvendelse.
 

Erhvervspraktik (folkeskolepraktik)

Hvis du som 9. eller 10. klasses elev skal i erhvervspraktik, tilbyder Novozymes et begrænset antal praktikpladser hvert år i foråret i ugerne 4, 5 og 6 samt i efteråret i ugerne 45, 46 og 47. 
Af ressourcemæssige årsager, kan vi kun tilbyde erhvervspraktik i de nævnte uger. Man ansøger om erhvervspraktik ved at sende en e-mail til collaboration@novozymes.com.

Ved praktik i foråret skal du ansøge om praktikplads i november måned og ved praktik i efteråret skal du ansøge om praktikplads i september måned. Du vil få besked om praktikplads indenfor 3-4 uger.
 
Da det samlede antal praktikpladser er begrænsede, og da vi har erfaring med at modtage mange ansøgninger, er der desværre nogen, som ikke vil komme i betragtning, så du skal sørge for at have alternativer klar.
 
Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende områder: 

  • Forskningen/laborant
  • Produktionen/procesoperatør
  • Kontor/administration/finans
  • Værksted/automatiktekniker/elektriker/smed

For at komme i betragtning til en praktikplads er det vigtigt, at du:

  • Er interesseret i bioteknologi og gerne vil lære mere om, hvad der foregår i en stor virksomhed som Novozymes
  • Går i 9. eller 10. klasse
  • Er fyldt 15 år, hvis du ønsker at komme i praktik i et forsknings-, laboratorie- eller produktionsområde